Naši proizvodi

Karakteristike i prednosti proizvoda koje isporučujemo i održavamo

Modeli proizvoda

Molimo odaberite jedan od sljedećih modela proizvoda, te preuzimite katalog u PDF formatu:

 • Model - AE3 serija
 • Model - AE4 serija
 • Model - AE5 serija
 • Model - ASR serija

Logo Specijalno izveden kako bi se lako prilagodio nizu primjena, AE3 ALL-IN-ONE je najraznovrsniji i najkompaktniji LED solarni rasvjetni sustav na svijetu, prikladan za razne aplikacije počevši od rasvjete samo jedne lokacije. Njegov pametni dizajn i tanka konstrukcija uključuju najnoviju tehnologiju solarnog napajanja, pružajući korisnicima puno godina izvanrednih značajki i pouzdanosti u radu. Stalni fokus tvrtke Leadsun na najnovije tehnologije, inovacije i kvalitetu je ono po čemu se razlikujemo od drugih tvrtki u svijetu koje proizvode solarnu rasvjetu.

PDF katalog

Logo Specijalno izvedena kako bi se lako prilagodila nizu primjena, AE4 serija je najnapredniji i najinteligentniji LED solarni rasvjetni sustav na svijetu.

Njegov pametni dizajn i atraktivna, robusna konstrukcija uključuju najnoviju tehnologiju solarnog napajanja, pružajući korisnicima puno godina izvanrednih značajki i pouzdanosti u radu.

PDF katalog

Logo Specijalno izvedena kako bi se lako prilagodila nizu primjena, AE5 ALL-­‐IN-­‐ONE serija je najraznovrsniji i najkompaktniji LED solarni rasvjetni sustav na svijetu, prikladan za razne sustave rasvjete, od samo jednog stupa. Njegov pametni dizajn i atraktivna, robusna konstrukcija uključuju najnoviju tehnologiju solarnog napajanja, pružajući korisnicima puno godina izvanrednih značajki i pouzdanosti u radu. Konstantni fokus tvrtke Leadsun na vodeće tehnologije, inovacije i kvalitetu, je ono po čemu se razlikujemo od bilo koje druge solarne tvrtke na svijetu.

PDF katalog

Logo Angel Eyes solarna rasvjeta apsorbira energiju našeg Sunca i pretvara ju u energiju za osvjetljavanje površina tijekom noći i sumraka. Njen foto naponski modul, mikrokontroler i LiFePO4 baterija (litij fosfat) kombiniraju se s LED rasvjetnim tijelima visokog intenziteta i infracrvenim senzorom pokreta. Time su osigurane višestruke prednosti, kao što su niska potrošnja energije s rasvjetnim tijelom visokog intenziteta. Njena konstrukcija omogućuje dugi radni vijek uz minimalnu razinu održavanja, te osigurava potpuno rješenje za rad izvan javne električke mreže ili udaljeno upravljanje.

PDF katalog

Prednosti naših proizvoda

 • Zaštita klime sa solarnom energijom

  Svaki instalirana solarna rasvjeta tvrtke Leadsun je aktivan doprinos smanjenju CO2 emisija. U periodu od 25 godina, emisije CO2 je od oko 2 tone manja u usporedbi sa konvencionalnom rasvjetom. Parkiralište sa 50 solarnih svjetla već štedi okoliš sa 100 tona CO2.

 • Nema zemljanih radova

  Zemljani radovi više nisu potrebni. Skupa obnova površina postaje nepotrebna.

 • Nema polaganja kablova

  Leadsun djeluje potpuno bez vanjskog napajanja.

 • Nema troškova struje

  Sunce nam ne šalje račun.

 • Niski troskovi održavanja

  Korištenje visoko-kvalitetnih, izdržljivih komponenti smanjuje troškove održavanja. LED ne privlače kukce. Prednost: znatno dulje trajanje LED svijetla do 50000 sati. Baterije koje koristimo su i LiFePO4 najbolja izdržljiva baterija na svjetskom tržištu s rokom trajanja do 15 godina.

 • Zaštita od insekata

  Noćni kukci su privučeni svjetlima s visokim UV-zračenjem. Multi-Point-LED tehnologija, posebno razvijeno za Leadsun izbjegava UV-zračenja s čime se zastićuje okoliš zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji.